Pohjolan Piha- ja
Perustussaneeraus

pihasaneeraus talo

Joustavasti Pohjois-Suomessa

Koneemme ovat helposti liikuteltavissa eivätkä vaadi suuria lavettikuljetuksia. Asiakkaitamme ovat yksityistaloudet sekä rivi- ja kerrostaloyhtiöt. Toimimme Oulusta käsin ja päätoimialueemme on koko Pohjois-Suomi. Kannattaa kysyä tarjousta myös Keski- ja Etelä-Suomen alueelta.

Tarjouksen nopeasti ja tarkasti

Olemme luoneet tarkan laskentamallin palveluillemme. Tilaaja saa aina kiinteän tarjouksen ja tietää tarkalleen mitä se sisältää. Tehtävät työt ovat yksityistalouteen kotitalousvähennyskelpoisia, remontin jälkeen saat meiltä todistuksen työnosuudesta, jolla on mahdollista saada 45 % kotitalousvähennys (jopa 4 800 €/talous). Tämän hyödyntämällä säästät selvää rahaa.

Ota yhteyttä

Tulemme veloituksetta luoksenne ja laskemme teille tarjouksen. Laitetaan perustus ja piha asiat asiantuntemuksella, kokemuksella ja tietenkin hyvällä palvelulla kuntoon. Sinä ja talosi saatte huokaista helpotuksesta, vesi ja kosteus ohjautuu sinne minne pitääkin eikä talosi perustuksiin. Samalla halutessanne saatte esimerkiksi terassin, pihakivetykset tai pihavalaistuksen.

Pasi Palola p. 040 553 7233
pasi.palola@pihasaneeraus.fi

Tuomas Kupari p. 044 298 4235
tuomas.kupari@pihasaneeraus.fi